Curăţenie de primăvară la Comarnic

Alina Bunghez

Primăvara lui 2021 s-a dovedit, până acum, a fi una extrem de capricioasă, cel puțin în ceea ce privește vremea de afară. Deși luna „mărțișorului” se apropie cu pași repezi de final, priveliștea de afară ne desfășoară ochilor o iarnă autentică.

            Pentru administrația locală din Comarnic, iarna prelungită a decalat puțin lucrările prevăzute pentru această primăvară în oraș, dar a oferit prilejul finalizării altor proiecte aflate în așteptare.

            Prin urmare, echipa departamentului Întreținerea Domeniului Public și Privat a orașului Comarnic, formată din aproximativ 30 de muncitori calificați în diferite meserii, a desfășurat numeroase lucrări pe raza localității în primele luni ale acestui an. Printre proiectele finalizate cu succes se numără schimbarea și repararea conductei de apă potabilă pe mai multe porțiuni cu probleme, curățirea zonelor verzi devenite în timp adevărate gropi de gunoi ca urmare a „bunăvoinței” unora dintre cetățeni, finalizarea unor porțiuni de rigolă carosabilă din cartierele orașului, decolmatarea canalelor de captare a apelor pluviale, repararea și recondiționarea stațiilor de maxi-taxi sau desfășurarea a numeroase acțiuni de curățire a vegetației crescută în exces pe laturile mai multor străzi.

                        Toate aceste lucrări efectuate anual de echipa primăriei Comarnic demonstreză că oamenii locului vor fi întotdeauna cei mai implicați în viața localității, vor face lucrurile cu simț de răspundere, așa cum îngrijești un cămin atunci când are nevoie de reparații. Și datorită lor orașul este menținut curat și bine întreținut.

            Depinde acum de fiecare dintre noi să ne păstrăm urbea curată și să respectăm Comarnicul așa cum merită, ca pe colțul de Rai care ne găzduiește viețile în fiecare zi.

You may also like...

Leave a Reply