Discriminare făcută de Poliția Locală Sinaia. Care este diferenţa între un Chevrolet şi un BMW?

Vă prezentăm două imagini, cu câteva mașini parcate neregulamentar… Unde? În zona barierei care interzice accesul pe drumul spre Cota 1400… Fotografiile sunt realizate la un minut una după cealaltă… Ce remarcați? O mașină destul de ieftină, cu numere de Prahova, are montată o caracatiță, două autoturisme mult mai scumpe, un BMW și un Renault, cu numere de București, stau bine mersi fără caracatiță într-o zonă în care încurcă mult mai tare traficul deja aglomerat din zonă…

Nu avem nimic cu cei cu limuzinele scumpe, probabil nu au avut bani de parcare… Dar ce ne facem cu Poliția Locală? Nu este prima dată când Poliția blochează mașini după principiul ”Când dai într-un câine, întreabă al cui e!” Cum o să explicați, domnilor polițiști, aceste fotografii? Nu le-ați văzut? Erați absorbiți de priveliștea din curtea Centrului de Pregătire Montană a Jandarmilor? Aveți inhibiții la mașini scumpe? Sau așa ați fost dresați de șefii voștri… dacă sunt bucureșteni și au bani nu trebuie deranjați?

Este jenant față de sinăieni, pentru că bucureștenii vin și pleacă… Noi rămânem și o să știm permanent că faceți discriminări… Din ordin, de teamă, din prostie… Nu ne interesează!

You may also like...

Leave a Reply