Campanie de sterilizare gratuită a animalelor, Comarnic – 21 Aprilie 2021

Alina Bunghez

După un an de pandemie, în care  majoritatea activităților și evenimentelor au fost anulate la Comarnic, nu doar oamenii au avut de suferit, ci și necuvântătoarele. În 2020, campaniile de sterilizare gratuită a animalelor  cu stăpân au fost amânate până anul acesta. Iar vestea bună pentru posesorii de câini și pisici vine acum, în luna lui prier. Sâmbătă, pe 10 aprilie 2021, Asociația „Hope for Romania Strays” organizează, în colaborare cu primăria Comarnic, o nouă acțiune de castrare gratuită a animalelor cu stăpân din localitate. Campania se va desfășura între orele 09.00-13.00, la centrul SMURD din zona pieței Comarnic.

Acțiunile anterioare au fost de succes și au dovedit indubitabil, încă din 2019, faptul că locuitorii orașului nostru așteaptă cu mare interes ocazia de a-și steriliza gratuit câinii și pisicile, în condiții de siguranță și igienă conforme. Prin urmare, și anul acesta, zeci de persoane dornice să participe la campania de castrare gratuită sunt așteptate la centrul SMURD sâmbătă, 21 aprilie. 

Doritorii trebuie să știe că este nevoie să se programeze mai întâi, la numărul de telefon 0725949288.

Întreaga acțiune, organizată voluntar de Asociația „Hope for Romania Strays”, se va desfășura cu respectarea măsurilor de distanțare fizică și a normelor de protecție impuse de epidemia de coronavirus.

You may also like...

Leave a Reply