Pe surse: cine era gata, gata să ajungă deputat în Parlamentul României?

Sorin Bugan

            Surse din interiorul Partidului Național Liberal ne-au făcut acum, cei drept la prea mult timp de la alegerile parlamentare, niște dezvăluiri care ne-au lăsat mască… Se pare că liberalii din Sinaia au cerut un loc de deputat pe listele Partidului Național Liberal la alegerile trecute… Cunoscute fiind rezultatele deosebite la alegeri ale organizației Sinaia, cei de la județ au fost de acord ca Sinaia să primească poziția trei la Camera Deputaților pe Prahova, un loc superb, perfect eligibil având în vedere, dacă vă aduceți aminte, trendul ascendent pe care se aflau liberalii atunci, în preajma alegerilor.

            Toate bune și frumoase, până când cei de la județ au aflat că organizația ceruse un loc eligibil nu pentru capul ei, așa cum au presupus ei, ci pentru un om pe care, cică, l-ar fi propus, prin vot democratic, organizația Sinaia, povești de adormit copiii…

            Din câte cunoaștem noi, organizația PNL Sinaia nu face absolut nimic de capul ei… ea există doar pentru a sluji interesele unuia sau a altuia.

            Sunteți curioși cine era personajul pe care organizația PNL Sinaia l-ar fi propus pentru ”deputăție”?

            Este foarte simplu, haideți să raționăm împreună… Este vorba de un personaj care a devenit indezirabil pe plan local, un personaj pe care nimeni nu îl iubește, dar în fața căruia toată lumea tremură de frică. Toată lumea încearcă să scape de el, dar se pare că nimeni nu mai poate.

            Și cum trebuie să faci ca să scapi de un personaj de care îți este frică? Simplu! Îl promovezi cât mai sus și cât mai departe!

            Motivele pentru care guvernații locali nu pot scăpa de acest personaj, destul de malefic pentru Sinaia, din punctul nostru de vedere, ne sunt absolut necunoscute… Unii spun că este ofițer sub acoperire, alții spun că îşi are șefii la mână… Treaba lor, oricum, adevărul este departe de noi!

            Am tot scris și l-am tot criticat pe Mircea Roșca, fostul și actualul deputat. Se pare că Mircea Roșca a fost cel care, până la urmă, a făcut astfel încât acel personaj să fie îndepărtat de pe liste, Mircea Roșca fiind unul dintre puținii oameni din PNL Prahova care cunoștea cu adevărat calitățile și factura personajului propus de PNL Sinaia.

Pentru prima dată în istoria acestei publicații, ne vedem puși în situația să-i mulțumim lui Mircea Roșca pentru presiunile făcute în cadrul partidului în sensul ”debarcării” acelui personaj foarte toxic… Pentru prima dată îi mulțumim că a candidat și tot pentru prima dată  îl felicităm pentru victoria în alegeri…

Dacă Sinaia ar fi scăpat de otrava pe care acel personaj o răspândește prin simpla lui prezență, ar fi fost o treabă foarte frumoasă, dar ne gândim cu groază că situația s-ar fi generalizat la nivelul întregii țări… Și cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă sinăianul la care facem referire (cititorii noștri au înțeles, cu siguranță, despre cine este vorba) ar fi avut puterea politică a unui deputat al partidului aflat la guvernare…

            Doamne, păzește-ne!

You may also like...

Leave a Reply