În sfârşit, Consiliul local Sinaia a înţeles că batista nu mai stă pe ţambal

După ce am scris și am tot scris despre faptul că societatea Transport Urban Sinaia, o societate al cărei unic acționar este Consiliul local Sinaia, nu înseamnă absolut nimic pentru sinăieni (aici putem să face o mică paranteză cu transportul gratuit al sinăienilor cu instalațiile o zi pe săptămână și gratuitatea pensionarilor pe autobuze) cu toate că administrează o foarte mare parte din averea orașului, Consiliul local Sinaia vrea să ne amorțească puțin simțurile… Măresc redevența pe care Transport Urban Sinaia trebuie să o plătească lunar către bugetul local… Adică de la 30.000 de lei pe lună la 75.000 de lei pe lună, sume fără TVA.

Ce să spunem… mare majorare! Nu trebuie să uităm că Transport Urban a mărit toate tarifele practicate, cu acordul Consiliului, evident, a primit spre administrare tot mai multe parcări, drumuri, și așa mai departe… redevența rămânând aceeași…

De exemplu, astăzi, Transport Urban Sinaia administrează nu mai puțin de 572 de locuri de parcare după cum urmează: Dacă vrea cineva să facă oarece socoteli, să le facă… Tarifele la transportul pe cablu și la parcări sunt afișate, înmulțiri știe să facă oricine. Noi vă spunem următorul lucru: Nici cu redevența aceasta majorată, viața sinăienilor nu se va schimba în bine deloc. Suntem convinși că vor urma alte și alte ”scurgeri” de bani din bugetul local spre această societate, sub diferite forme, cum ar fi, de exemplu, mărirea capitalului social… taxele și impozitele sinăienilor nu se vor micșora niciodată, indiferent cât de bine va merge societatea asta!

You may also like...

Leave a Reply