Ce se mai întâmplă prin BUȘTENI. ”BUŞTENI, ORAŞ POLIŢIENESC”

,,FORUL SUPERIOR NU ESTE DE ACORD SĂ FILMĂM!”

Pentru un timp am neglijat atmosfera din orașul Bușteni, ferm convinși fiind că cei aleși să le reprezinte interesele cetățenilor vor urma ”modelul Sinaia” și situația se va acutiza suficient de repede… Ce se întâmplă azi în Bușteni? Din ce am constatat noi, atmosfera este foarte agitată, mulți oameni sunt extrem de nemulțumiți, au loc tot felul de proteste, se vorbește chiar despre un referendum local…

Pentru a ilustra suficient de bine starea de fapt, semnalăm existența unui grup civic pe rețelele de socializare, ”GRUPUL BUȘTENARILOR”, un grup despre abuzurile și derapajele administrației publice locale din Bușteni și despre alte probleme de interes local, grup pe care îl parcurgem cu un real interes.

Ne permitem să reproducem un comentariu pe care noi îl considerăm extrem de pertinent și edificator al domnului Florin Bucur de pe acest grup:

            Azi data (NR: 26.04.2021) de mai sus am participat la ședința CL BUȘTENI.. O PARODIE REGIZATĂ! Am sperat, doar am sperat că de AZI VĂ FI TRANSPARENȚĂ!

            În curtea CPP BUȘTENI a sosit POLIȚIA LOCALĂ… DECI cetățeanul devine periculos! De ce vă e frică domnilor… de cetățean?

            În sala de ședințe POLIȚIA LOCALĂ… Probabil au vrut să ne INTIMIDEZE !

              REPET.. BUȘTENI, ORAȘ  POLIŢIENESC!!!

            În  loc ca acești oameni plătiți din bani publici  să desfășoare activități în slujba cetățeanului, au fost chemați să îi protejeze pe ALEȘI! De cine va temeți, domnilor? Sunteți penibili, domnilor… Data viitoare chemați, domnilor, MASCAȚII, SCUTIERII… EXTRATEREŞTRII…..

             Am trăit să o văd și pe asta!❗

            Accesul în sala de ședință ne-a fost făcut de domnul consilier PNL Popescu, CEZAR POPESCU! Ne-a notat pe o hârtie… Bine că nu ne-a cerut și documentele, nu ne-a făcut și un control corporal… Cine știe, poate data viitoare, în funcție de ORDINELE PRIMITE DE LA FORUL SUPERIOR! L-am întrebat de ce Consiliul local nu mi-a răspuns la cele două petiții al cărui termen a expirat… Nu știa despre ce vorbesc! A mai spus că la această ședință NU PUTEM VORBI decât printr-un consilier… ATENȚIE….. care considerăm că ne reprezintă…

            DOMNULE POPESCU CEZAR, TOȚI CONSILIERII LOCALI REPREZENTAȚI POPULAȚIA ORAȘULUI. DOMNULE, sunteți în slujba cetăţeanului!

            L-am întrebat dacă putem transmite ON LINE ședința… Ne-a spus că da, chiar de două ori! Ba chiar ne-a spus că ședința este transmisă… Şi am crezut, DAR NU A FOST AŞA! M-am gândit că poate nu a fost transmisă în România, drept pentru care m-am uitat și la BBC, CNN… și nimic! Deci, ȚEAPĂ! Ne-a spus că putem filma NOI… După care, la scurt timp, a revenit spunându-ne că, citez: ,,FORUL SUPERIOR NU ESTE DE ACORD SĂ FILMĂM!”

            Domnule Popescu Cezar, în calitatea de PREŞEDINTE DE ȘEDINȚĂ, ce FOR SUPERIOR este peste dumneavoastră? Am înțeles domnule, ATI PRIMIT ORDIN! Sunteți penibili, domnilor….

            Aţi chemat poliţia să vă APERE, dar nu de CETĂȚEAN domnilor, ci de LEGE, de aplicabilitatea LEGII, ne-ați mințit din nou, ne SFIDAŢI în continuare!

            Cu mici excepții, gen domnii Codescu, Buruiană, Burchiu… SĂ VĂ FIE RUȘINE, DOMNILOR!❗Pe mine unul NU MĂ REPREZENTAŢI… Şi ca mine sunt din ce în ce mai mulți în orașul ăsta! Fugiți de TRANSPARENȚĂ, fugiți de cetățean ca dracu de tămâie…

            În campanie vă filmaţi, faceți poze și cu câinii dacă s-ar impune, după care FUGIȚI DE CETĂȚENI, CHIAR CHEMAȚI POLIȚIA SĂ VĂ APERE DE CETĂȚEAN…. RUŞINEEEEE!

            Cetățeni ai orașului, treziți-vă fraţilor! Veniți în număr cât mai mare la şedinţele Consiliului local, LA ACTIVITĂȚILE DE PROTEST, veniți să  vedeți cum suntem tratați!… Cu DOSUL… Trebuie făcut ceva, trebuie inițiat un REFERENDUM LOCAL, nu mai putem sta cu mâinile în sân!

            În afara celor relatate mai sus, ASTĂZI S-A  VOTAT UN BUGET DE SUPRAVIEŢUIRE… Ce investiții, ce proiecte… NIMIC.

You may also like...

Leave a Reply