Noi ne războim cu marii corupţi din Sinaia, nu cu slugile lor….

Sorin Bugan

Din dorinţa de a-şi pupa şefii exact unde trebuie, un grup de slugi devotate s-au gândit, pentru a câta oară,  să iniţieze o „campanie” împotriva a tot ce are legătură cu „ZIAR de Sinaia”, prieteni, amici, angajaţi sub protecţia absolută a anonimatului şi a puterii locale.

Nu avem absolut nimic de comentat la afirmaţiile lor despre noi şi despre prietenii noştri. Asta li se ordonă să facă, asta fac, pentru că sunt nişte slugi recompensate pe măsură.

Este foarte rar când facem referire la asemenea specimene şi facem asta doar pentru a explica cetăţenilor că noi cu slugile nu avem nimic, războiul se poartă pe alte planuri.

În general noi nu răspundem niciunui fel de jigniri şi insulte pe care slugile ni le aruncă în cap cu nemiluita… Dar, câteodată, ne mai mănâncă și pe noi pielea… așa că… hai să vă dăm niște idei…

Dragi slugi…

Puteţi să spuneţi despre noi absolut orice, tot ce faceţi nu ne mai provoacă decât zâmbete… Motiv pentru care vă facem şi nişte sugestii cu insultele şi jignirile pe care puteţi să ni le „adresaţi” în continuare…

Puteţi să spuneţi despre noi că suntem nişte rromi care până mai ieri am locuit într-un cort la marginea Braşovului, încălzindu-ne la foc şi    uitându-ne cum dansează ursul cu belciugul în nas şi că am venit în Sinaia cu traista-n băţ, propunându-ne să facem mari averi şi acum ne lăfăim la căldura milioanelor de euro pe care le-am adunat în oraș prin diverse matrapazlâcuri care    n-au nimic comun cu legalitatea.

Puteţi să spuneţi că avem mirosul fetid al nimicniciei individului care e pus „pe luate” cu orice preţ şi că acest miros răzbate chiar şi prin geamurile fumurii ale limuzinelor cu care-i stropim acum pe sinăienii de rând, defilând fără ruşine prin oraş.

Puteţi să spuneţi că suntem nişte geambaşi de voturi, că aproape ne clătinăm pe picioare de beţia puterii şi că zoaiele minciunilor şi manipulărilor de cea mai joasă extracţie au mâzgălit la modul scabros viaţa şi numele acestui oraş.

Şi, de ce nu, puteţi să spuneţi că noi şi numai noi facem angajări nu în funcţie de pregătire şi profesionalism, ci în funcţie de ţinută şi vârstă şi că „alifia” din buzunar sau limbile din urechi constituie un avantaj major, dacă nu definitiv.

Orice jignire din partea voastră este un compliment pentru noi şi să nu credeţi că sinăienii sunt chiar atât de proşti încât să nu vadă adevărul!

Adio, dragi slugi, ne scuzați că v-am băgat în seamă. Vă dorim în continuare mult succes în loviturile voastre. Numai pe la spate!

You may also like...

Leave a Reply