BÂRFE, ZVONURI, CATERINCI Politica sinăiană: Când dai într-un câine, întreabă întâi al cui e!

Foarte aproape de stația de plecare a telegondolei Sinaia, deci un loc frecventat de milioane de turiști, tronează de zeci de ani o ruină impresionantă… Este știut faptul că actuala putere politică este deosebit de aspră cu imobilele neîngrijite sau lăsate în paragină din oraș, violentă chiar. A inițiat și aprobat un proiect de hotărâre prin care imobilele de care vorbim ”beneficiază” de un impozit majorat cu 500 la sută…

            Proiectul respectiv are și o anexă pe care sunt trecute imobile neîngrijite din vecinătatea construcției din imagine, dar aceasta nu… Deloc….

            Refuzăm să credem că mai marii orașului nu trec pe-acolo în drum spre micile lor plăceri, un schi, un snowmobil, o relaxare la Cabana Târle, o verificare a încasărilor la Transport Urba și așa mai departe, așa că este exclus ca ei să nu remarce acest obiectiv de interes turistic local….

            De ce credeți că nu au făcut absolut niciun comentariu cu privire la această construcție care ”bucură” ochiul turistului amator de sporturi de iarnă?

            PENTRU CĂ ATUNCI CÂND LOVEȘTE UN CÂINE, PUTEREA LOCALĂ ÎNTREABĂ ÎNTÂI AL CUI ESTE!

            Dacă aleșii Sinaiei ar îndrăzni să modifice impozitul la această construcție, un anumit trust de televiziune s-ar apuca să le dezgroape scheletele de prin dulapuri, și nu sunt puține deloc…

            Asta da discriminare!

You may also like...

Leave a Reply